Blogul Nuntilor
Acum citesti
Cum să te bucuri de toate fotografiile făcute de invitați
4
FOTOGRAFI SI VIDEOGRAFI, ORGANIZAREA NUNTII, SEDINTA FOTO

Cum să te bucuri de toate fotografiile făcute de invitați

Suntem încântați să vă prezentăm GoPic.ro, platforma inovatoare care aduce un plus de magie oricărei nunți! Cu GoPic.ro, invitații dvs. vor putea transforma experiența nunții în amintiri imortalizate, încărcând fotografii de pe propriile telefoane direct în timpul evenimentului, prin intermediul unui simplu cod QR.

Cum funcționează GoPic.ro?

📱 Fotografii Încărcate în Timp Real: Cu ajutorul telefonului lor mobil, invitații pot să încarce fotografiile instantaneu în timp real. Acest lucru înseamnă că, în timp ce petrecerea este în toi, voi veți putea vedea și partaja cu ușurință momentele semnificative cu toată lumea.

👥 Partajare Instantanee: GoPic.ro facilitează partajarea fotografiiilor cu ceilalți invitați și cu cei care nu au putut să participe la eveniment, astfel încât toată lumea poate să se bucure de momentele unice de la nunta voastră.

Cum aduni pozele făcute de invitații tăi cu GoPic.ro?

Sa presupunem ca dumneavoastră aveți un eveniment.

1. Va faceți cont și creeati evenimentul

2. Se generează automat un cod QR sau link pe care va trebui să îl afișati/distribuiți către participanții eventului

3. Aceștia scanează codul QR/ accesează link-ul și încarcă pozele/videoclipurile făcute la eveniment

4. La crearea evenimentului veți avea și un link pe care va trebui să îl accesați pentru Photo-Wall (Photo-Wall-ul va trebui să îl afișați într-un loc vizibil tuturor)

5. Odată afișat, în cadrul acestuia se vor derula materialele încărcate de invitați

6. În platformă invitații pot lăsa și mesaje

7. În cazul în care credeți ca aveți nevoie la eveniment, pentru a nu apărea eventuale poze neplăcute, platforma va pune la dispoziție acordarea unor roluri de moderatori care sa accepte pozele sau videoclipurile

8. Descărcați pozele sub formă de ZIP.

×