Blogul Nuntilor
Acum citesti
Domeniul Manasia locație pentru o nunta boema
0
LOCATII PENTRU NUNTA, ORGANIZAREA NUNTII

Domeniul Manasia locație pentru o nunta boema

Domeniul Manasia oferă o experiență remarcabilă celor care doresc să-și sărbătorească uniunea într-un cadru de poveste, bogat în istorie și evenimente ale aristocrației trecutului. Conacul Hagianoff și magnificul său parc de 2 hectare reprezintă locul ideal pentru organizarea unei nunți boeme. Cu o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu și înconjurat de arbori seculari ce aduc cu sine povești de demult, parcul conacului impresionează pe toți cei ce trec pragul său. Aici, fie sub cerul liber, fie în elegantul pavilion de vară, domeniul poate găzdui nunți cu până la 300 de invitați.

Domeniul Manasia, o bijuterie arhitecturală situată în zona Bărăganului, în orașul Urziceni, la doar o oră distanță de București, se întinde pe o suprafață generoasă. Pentru evenimente private, vă stau la dispoziție cele șapte saloane ale conacului, parcul împreună cu pavilionul exterior și o frumoasă cramă. Această locație vă oferă toate facilitățile logistice necesare pentru a organiza un eveniment de succes.

Echipa de la Domeniul Manasia vă sprijină pe toată durata planificării nunții, inclusiv în ceea ce privește conceptul evenimentului, designul, decorarea spațiului și chiar închirierea unei mașini de epocă.

Spațiul exterior, în special parcul Manasia, a fost complet reamenajat și poate fi închiriat pentru evenimente în aer liber. Nu în ultimul rând, acesta reprezintă locul ideal pentru ședințele foto, atât în ziua nunții, cât și după aceasta.

Contactează DOMENIUL MANASIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×